Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Cant discover / Discover schlägt fehl  (Read 2987 times)

ralto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Cant discover / Discover schlägt fehl
« on: May 05, 2009, 12:19:32 PM »
Hi,

i don´t know why but it dosen´t ... so i need your help!
########################################################################
:/var/nedi # ./nedi.pl -v -d
Net::SSH::Perl loaded
11211   NIC vendor entries read.
0       devices read from MySQL:nedi.devices
10.19.25.1 seed0 added
Static discovery with 1 devices on Tue May  5 12:21:40 2009
===============================================================================
Device                          Status                               Todo/Done
-------------------------------------------------------------------------------
10.19.25.1    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at ./inc/libsnmp.pl line 39.
 C:Can't call method "get_request" on an undefined value at ./inc/libsnmp.pl line 47.
########################################################################
Has anyone any idea!?  i took a look at libsnmp.pl and it seems that he has a problem to initialize the snmp ro..


-------edit--------
if i fill up the seedlist with the RO of each device, nedi is abel to reach it. But in an earlier configuration there was no problem only using the RO in the nedi.conf.
-------edit--------


Gruß
ralto
« Last Edit: May 05, 2009, 02:33:18 PM by ralto »

gumba

  • Guest
Re: Cant discover / Discover schlägt fehl
« Reply #1 on: May 05, 2009, 02:35:50 PM »
What's your NeDi version?

ralto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Cant discover / Discover schlägt fehl
« Reply #2 on: May 05, 2009, 02:47:46 PM »
hi,

1.0.w the "old" version.

gumba

  • Guest
Re: Cant discover / Discover schlägt fehl
« Reply #3 on: May 05, 2009, 03:00:47 PM »
Is your SNMP community entered correctly in nedi.conf and is it separated from the keyword 'comm' with a tab (NOT one or more spaces)?

ralto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Cant discover / Discover schlägt fehl
« Reply #4 on: May 05, 2009, 03:12:39 PM »
Thanks, thats the point .... i deleted the 'comm'.. now it works!

THX for your help!

ralto