Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Network Totals stopped graphing  (Read 1470 times)

meshuggah33

  • Guest
Network Totals stopped graphing
« on: May 18, 2013, 01:01:15 PM »
Since I halted the machine and turned it back on, skipping a discovery cicle, network totals has stopped updating the graph in Devices/Graph/Network totals. Other graphs seem ok, although the graphs wierdly lack the white spot of the skipped discovery.


rickli

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2785
    • View Profile
    • NeDi
Re: Network Totals stopped graphing
« Reply #1 on: May 19, 2013, 05:38:02 PM »
Check for hanging threads in System-Services. You may have to clear it manually if you never see 0 threads...
Please consider Other-Invoices on your NeDi installation for an annual contribution, tx!
-Remo

meshuggah33

  • Guest
Re: Network Totals stopped graphing
« Reply #2 on: May 20, 2013, 07:44:09 AM »
Looking at the graphs this morning it seems it resumed graphing, but skipped 3 hours (discovery scheduled each hour), instead of 1 as would be expected?


rickli

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2785
    • View Profile
    • NeDi
Re: Network Totals stopped graphing
« Reply #3 on: May 24, 2013, 07:18:37 PM »
NeDi now, resets hanging threads automatically. If you see this happening again, it might be worth looking at the logs to find out what exactly happens (e.g. why a discovery doesn't finish).
Please consider Other-Invoices on your NeDi installation for an annual contribution, tx!
-Remo