Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cmkeith30

Pages: [1]
1
Definition Files / Re: Juniper Defs?
« on: May 01, 2019, 05:34:42 PM »
I appreciate it. When I try to use the Def. generator I do not get the same icons below SysObjid. When I click them to copy from a different id, and confirm, I am redirected to a different device. In other words, Def Den is not working the way the video shows. Thanks anyway.

2
Definition Files / Juniper Defs?
« on: April 15, 2019, 09:23:05 PM »
Does anyone have Juniper Firewalls, Switches & Routers?

EX4500-40F, SRX 550, SRX 650?  In desperate need of defs

3
General Topics / Posted multiple questions and getting zero responses
« on: April 15, 2019, 03:06:49 PM »
Any tips on how to get some assistance? Getting nowhere with the forum. It's very frustrating as I am spinning my wheels with Nedi.

4
Discovery / Re: nodes not populating interfaces
« on: April 15, 2019, 03:34:07 AM »
I am not seeing any nodes in any switches. Any clue what that would be?

5
GUI / Red Hat 7 certain Php files not loading
« on: April 10, 2019, 03:23:19 AM »
I have wiped the installation off the server and rebuilt nedi from the ground up. Still get the same symptom, All pages come up fine execpt for the Device-List.php and Device-Status pages. If these pages are "called" for other links those fail as well. Anyone else see this before.

6
Discovery / Re: Issues with setting up Initial Discovery
« on: April 08, 2019, 06:00:10 PM »
Here is the only error I have found so far:

RR :RRD /var/nedi/rrd/cdc/Gi2%2F16.rrd opening '/var/nedi/rrd/cdc/Gi1%2F32.rrd': Permission denied

I look at my permissions and they look correct to me.

7
Discovery / Issues with setting up Initial Discovery
« on: April 08, 2019, 04:14:27 PM »
So I have used Nedi a ton at a previous job. Decided to try setting it up at my new job. Seed router is reachable and gets discovered but when I go to Device List, I get a blank white page. Any ideas?

Pages: [1]