Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Grisu

Pages: [1]
1
News / Re: Test NeDi 1.4 Patch5
« on: August 26, 2015, 10:14:00 AM »
The mysql deadlock errors are still present with Patch 5  :'(

Try restarting transaction at /var/nedi/inc/libdb.pm line 1874
Try restarting transaction at /var/nedi/inc/libdb.pm line 1541

2
NeDiO / Re: NeDi014 db failed error
« on: April 15, 2015, 10:10:45 AM »
I have also a problem in the line 1849
This error occurs when the backup configuration job is running.
If I delete the device and re-discover the Configuration backup works

/var/nedi/nedi.pl -v -B0 -SAFGgsjmvpadobewit -a “IP”

.
.
.
Configbackup ------------------------------------------------------------------
WCFF:Config written to /var/nedi/conf/”name”/2015-0415-0956.cfg

EVNT:MOD=B/1 L=50 CL=cfgc TGT=”name” MSG=Config changed by 461 characters:    1- Current configuration : 61417 bytes
1+ Current configuration : 61416 bytes
3- ! Last configuration change at 09:39:55 MET Thu Mar 19 2015 by User
4- ! NVRAM config last updated at 09:01:51 MET Thu Mar 19 2015 by User
3+ ! Last configuration change at 14:38:16 MDT Wed Apr 8 2015 by User
4+ ! NVRAM config last updated at 17:02:13 MDT Wed Apr 8 2015 by User
1412-  switchport access vlan 72
1412+  switchport access vlan 445

DBD::mysql::db do failed: Data too long for column 'info' at row 1 at /var/nedi/inc/libdb.pm line 1849.
DBD::mysql::db do failed: Data too long for column 'info' at row 1 at /var/nedi/inc/libdb.pm line 1849.

greeting Rainer

3
GUI / Re: configure line with device-write
« on: November 19, 2014, 10:54:21 AM »
The first:
no tacacs-server host 1.1.1.1
                  ^
% Invalid input detected at '^' marker.


The second:
conf t no tacacs-server host 1.1.1.1 end write mem

4
GUI / Re: configure line with device-write
« on: November 19, 2014, 10:18:29 AM »
Seems as if no line feed is received
A simple command to run:

no tacacs-server host 1.1.1.1

In the preview window it looks correct:

conf t
no tacacs-server host 1.1.1.1
end
write mem


is performed:

Conf t no tacacs-server host 1.1.1.1 end write mem

Because the command is incorrect nothing will be logged.

Tested with NeDi Version 1.0.9-010 and 1.1.155

Rainer

5
Installation / Re: An SNMPv3 question.
« on: October 24, 2014, 09:13:13 AM »
we use sha and aes
This works with cisco and hp well

regards

6
General Topics / View device status at the router
« on: August 11, 2014, 11:25:52 AM »
I noticed that first the interfaces will be displayed and below the corresponding
Sub-interfaces mixed with the VLANs.
Is it complicated the sub interfaces of a router, considered under the respective interface?
I would find the view more clearly.

regards Rainer

7
News / Re: NeDi 1.1.155 first test
« on: August 06, 2014, 08:42:37 AM »
Nice thing with the search box "Find IT"
Is it possible to determine into which database fields looking for?
Or take the "IF Alias​​" field in the search.

regards Rainer

8
Discovery / Re: NeDi 321 discovery problem
« on: March 27, 2014, 12:00:23 PM »
Try 'device regexp "^10" and login !=""'
comes the same error

"device ~ '^10' and login !=''"
syntax error near '^10' and login !=''" at line 1 at /var/nedi/inc/libdb.pm line 607

I'm running out of ideas

9
Discovery / Re: NeDi 321 discovery problem
« on: March 25, 2014, 08:15:35 AM »
The problem is also present in version 1.0.9-010!  :'(

10
Discovery / Nedi-321 Discovery Notification
« on: December 16, 2013, 09:04:33 AM »
Hi,

I would like to be informed about new devices.
In nedi.conf under Messaging & Monitoring “D”
But I get threshold and login errors by mail.
In the version 1.0.8-240 that worked great.

Regards

11
Discovery / NeDi 321 discovery problem
« on: December 03, 2013, 03:25:51 PM »
Hi,
to find new devices, I use the following job like this:

/var/nedi/nedi.pl –vpA ‘device regexp “^10”’  ‘login !=””’ –SmgafoWjitedbWAO > /tmp/xxxxx

Where “^10” represents the location.
The Jobs work as long as the numbers match a location.
The job will abort if an incorrectly configured device is processed in this location
Here a device is starting with 11 in the 10 location

Writing Dev ----------------------------------------------------------
WDEV:11e0001 written to nedi.devices
Can’t call method “is_zero” on unblessed reference at /usr/lib/perl5/5.16.2/Math/BigFloat.pm line 506

Unfortunately, I can’t prevent such errors and am happy to be able to resolve the same.
But how can I prevent that the job stops here?

Thanks for the great tool and the help!

12
Discovery / Re: Nedi 321 alias problem
« on: November 28, 2013, 10:57:44 AM »
Hi,
had the same problem
Delete the entry in the field "Alias ​​Index" and it works.

Pages: [1]