Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ingoh

Pages: [1]
1
Discovery / Re: CDPD link changed on discovery
« on: July 19, 2019, 09:50:17 AM »
Although the connection type is recognized as CDPF, I still get this notification emaisl when changing. Nedi version is 1.7.090.

Code: [Select]
Hello ingoh

1) SWITCH Gi0/4 (DVT-XXX-Y-ZZ) was CDPF link changed type  from CDPF

2
Discovery / Re: CDPD link changed on discovery
« on: July 08, 2019, 12:16:08 PM »
Added GXP2160 to nosnmpdev and after a new discovery the connection type has changed to CDPF  :)

Thanks a lot!

3
Discovery / Re: CDPD link changed on discovery
« on: June 24, 2019, 04:30:28 PM »
Found the section in function DisProtocol() of libsnmp.pm and added a new match in the elsif - but nothing changed  :(

The phone is shown in Devices|Interfaces>Comment as "CDP:GXP2160_xx:xx:xx:xx:xx:xx". Do I have to match /GXP2160/ against $neb{$i}{$n}{'na'} or another entry?

Code: [Select]
   }elsif($neb{$i}{$n}{'na'} =~ /GXP2160/){
      $main::dev{$neb{$i}{$n}{'na'}}{ty} = "GXP2160";
      $main::dev{$neb{$i}{$n}{'na'}}{ic} = "phon";
      $main::dev{$neb{$i}{$n}{'na'}}{sv} = 34;
      $main::dev{$neb{$i}{$n}{'na'}}{dm} = 30;
      $misc::portprop{$na}{$lif}{lnk} = 'F';
      $main::dev{$neb{$i}{$n}{'na'}}{ven} = 'Grandstream';


4
Discovery / CDPD link changed on discovery
« on: June 21, 2019, 11:56:04 AM »
We have some ports with GXP2160 IP phones. These are detected by CDP and the description is set according: CDP:GXP2160_xx:xx:xx:xx:xx:xx

Some users seem to turn off the device outside working hours (power strip?) and nedi sends annoying discovery messages ("...was CDPD link changed type  from CDPD" or "...is CDPD link changed type  to CDPD"). Is there a way to skip this messages for these devices or selected ports?

Thanks!

5
GUI / configure line with device-write
« on: July 22, 2014, 11:16:25 AM »
We tried to reconfigure lines on several ios-devices. Unfortunately nothing changes after these commands were sent. We get no error, log looks ok  and other config-commands (outside the line-section) work fine. Commands are the following:

Code: [Select]
line vty 0 15
 transport input ssh
 login local
exit

Are these line-commands handled in a special way or are we missing something?
Thanks in advance
Ingo


6
GUI / Re: Long monitoring delays
« on: March 05, 2010, 09:02:39 AM »
Same here. One device is reported with a response time of 200-300ms in "Monitoring-Health". There are 68 devices in the network.

Ingo

Pages: [1]