NeDi Community

NeDi Software Specific => Discovery => Topic started by: Dirk on May 29, 2009, 08:37:49 AM

Title: Adding hosts manually
Post by: Dirk on May 29, 2009, 08:37:49 AM
Hi all,

is there an easy way to add a node manually?

Thanks,

Dirk
Title: Re: Adding hosts manually
Post by: gumba on May 29, 2009, 09:00:04 AM
To what? A node is just an end device connected to your infrastructure and thus found by NeDi. What exactly do you want to add manually?
Title: Re: Adding hosts manually
Post by: Dirk on June 02, 2009, 10:03:16 AM
My network has 30000+ devices, so a scan across the wole thing would take much too long. What I want to do is add/remove devices manually  to avoid scans that would take a week....
Title: Re: Adding hosts manually
Post by: Dirk on June 05, 2009, 03:57:58 PM
OK, found it, nedi.pl -a did the job