NeDi Community

NeDi Software Specific => NeDiO => Topic started by: kamintech on February 19, 2014, 11:45:52 PM

Title: CLI Bridge Fwd error: no working user error
Post by: kamintech on February 19, 2014, 11:45:52 PM
Remo,
I'm running the new NeDio9 and really like the new look. I have several routers that we are only allowed to have SNMP read access so every time the discovery runs(hourly) I get several messages like this:CLI Bridge Fwd error: no working user. Is there a way the I can have NeDi ignore these devices(non CLI access) but still use CLI on the remainder?

Thanks...
Title: Re: CLI Bridge Fwd error: no working user error
Post by: rickli on February 20, 2014, 10:40:10 PM
You can supress those messages:

1.Add devices to monitoring (set test to none, if you don't actually want to check availability)
2.Set notify to the same string you have in nedi.conf, but exclude the "c"

Of course you could just exclude "c" in nedi.conf's notify, but then you won't see CLI errors at all anymore...
Title: Re: CLI Bridge Fwd error: no working user error
Post by: kamintech on February 24, 2014, 03:42:04 PM
Remo,
When I make changes to the nedi.conf, do I need to restart Nedi for the changes to be applied?

Thanks....
Title: Re: CLI Bridge Fwd error: no working user error
Post by: pc_sg on February 24, 2014, 04:27:50 PM
If I'n not wrong, changes becomes active from first discovery, maybe you should restart moni.
Lets try and see.  ;)


Title: Re: CLI Bridge Fwd error: no working user error
Post by: rickli on February 24, 2014, 05:15:34 PM
pc_sg is correct. Same goes for syslog.pl